Regulowana opaska do cięcia biszkoptu 16-20 cm
Stalowa obręcz do cięcia biszkoptu o regulowanej szerokości 16-20 cm. Wykonana ze stali nierdzewnej. Dzięki niej uzyskasz idealnie spody na tort.
Uzyskaj równe blaty tortu
Opaska do cięcia biszkoptu pomoże w przygotowaniu idealnego tortu lub ciasta przekładanego kremem. Pozwala na precyzyjne podzielenie ciasta na równe krążki i stabilizuje wypiek podczas krojenia. W zależności od wysokości biszkoptu można uzyskać do 7 równych blatów o grubości ok. 1 cm.
Obręcz do biszkoptu wykonana została ze stali nierdzewnej, dzięki czemu jest odporna na uszkodzenia czy korozję. Pasuje do biszkoptów o średnicy 15 cm, ale dzięki rozsuwanym bokom można wykorzystać ją do torów do średnicy 20 cm. Po umieszczeniu w niej ciasta za pomocą wygodnych i łatwych w obsłudze uchwytów można dopasować jej średnicę do naszego wypieku. Teraz wystarczy użyć noża lub specjalnego przyrządu do cięcia biszkoptu i podzielić ciasto.
Dzięki równym blatom gotowy tort zachwyci wszystkich symetrią warstw i estetycznym wyglądem.